ΠΑΚΑΣ Law Office @ EURODIGITAL Technologies

Το Δικηγορικό Γραφείο ΠΑΚΑ ιδρύθηκε πριν είκοσι χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο γραφείο του οποίου η προσφορά νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης οδήγησε στην εξέλιξή του σε ένα από τα καλύτερα και δυναμικότερα Δικηγορικά Γραφεία της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας υποθέσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Διακεκριμένο για την προσέγγιση του στις υποθέσεις και πάντα με γνώμονα την απονομή της δικαιοσύνης και την ορθή εφαρμογή των νόμων, αλλά και την απαράμιλλη δικαστηριακή πρακτική, παρέχει πλήρη νομική υποστήριξη σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, καλύπτοντας όλο το φάσμα του δικαίου, αποτελώντας έναν μαχητικό και αξιόπιστο νομικό σύμβουλο του κάθε ιδιώτη αλλά και της σύγχρονης επιχείρησης και άλλων φορέων. Η παροχή ορθών και πρακτικών νομικών λύσεων, λαμβάνουν υπόψη την πραγματικότητα, την προοπτική, τις ανησυχίες και τις προτεραιότητες των πελατών μας και τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους αποφεύγοντας κινδύνους.

Η EURODIGITAL Technologies ανέλαβε την υλοποίηση κατασκευής ιστοσελίδας. Αναλυτικά υλοποίησε τα παρακάτω:

Κατασκευή & Design Ιστοσελίδας,
Responsive layout για βέλτιστη προβολή σε κινητές συσκευές,
Search Engine Optimisation,
Web Hosting & Technical Support.

Ιστότοπος: www.pakaslaw.gr

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του eurodigital.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε.