Κατασκευή E-shop

Εμπιστευθείτε μας την κατασκευή e-shop της επιχείρησης σας και κάντε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο!

Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα οργανώσουμε την κατασκευή του eshop σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσει άμεσα στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας, με κύριο γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

Όποια και αν είναι η μορφή και η ανάγκη της επιχείρησης σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε:

1. Κατασκευή e-shop λιανικής  πώλησης,  χονδρικής πώλησης – παραγγελειοληψίας  ή και τα δύο ταυτόχρονα,

2. Κατασκευή e-shop συνδεδεμένα με το ERP της επιχείρησης του πελάτη μας για την άμεση (σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση) προϊόντων, παραγγελιών, τιμοκαταλόγων, εκπτώσεων, αποθεμάτων κτλ.

3. Κατασκευή e-shop διασυνδεδεμένα με site σύγκρισης τιμών όπως το skroutz.gr , bestprice.gr αλλά και με social media (login, like, share, comments κτλ) ή affiliate networks,

4. E-shop με πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, εκπτώσεων και προσφορών  αλλά και αποστολής ή παραλαβής των προϊόντων,

5. Ε-shop με πολλαπλές λειτουργίες και e-shop με μοναδικές (custom e-shop) εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, των προϊόντων τους και των υπηρεσιών που παρέχουν.

Κατασκευή e-shop

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ξεκινήσουμε την κατασκευή του λογοτύπου σας!

    Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του eurodigital.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε.