Δημιουργία ESHOP με επιδότηση ΕΣΠΑ 5.000€

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά τα καταστήματα λιανικής πώλησης με μέγιστο ποσό επιδότησης για κάθε επιχείρηση που θα ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικής που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους. Η επιδότηση θα ανέλθει στο 100% της κατασκευής e-shop, με ανώτατο ποσό τα 5.000 ευρώ. Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις θα γίνουν γνωστά με τη δημοσίευση του προγράμματος και θα αφορούν επιχειρήσεις λιανικής, έστω κι αν έχουν και την παραγωγή ή χονδρική πώληση ως ΚΑΔ δραστηριότητας, με προϋπόθεση να πραγματοποιούν πωλήσεις λιανικής και φυσικά τους διαθέτουν τους αντίστοιχους ΚΑΔ λιανικής πώλησης.

Τι περιλαμβάνει η επιδότηση 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop;

Η επιδότηση περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Eξυπηρετητές/διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού απαιτούμενου για την δημιουργία/ αναβάθμιση και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS).
  • Ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop/Laptop)
  • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός δικτύου, bar code readers, εκτυπωτές κλπ.)
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/ αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop συμπεριλαμβανομένων των λογισμικών παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών και υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting, collocation κλπ.)
  • Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 22 Φεβριυαρίου 2021 και θα διαρκέσει έως και την 23 Μαρτίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να μην το αφήσετε την τελευταία στιγμή και να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ τηλεφωνικά στο 2103005145 ή στείλτε μας mail στο info@eurodigital.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

    Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του eurodigital.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε.